Gdje se nalazite:   Početna Novosti Glasačka mjesta za referendum na području Općine Sveti Đurđ

11.01.2012

Glasačka mjesta za referendum na području Općine Sveti Đurđ

 Na području općine Sveti Đurđ određuju se sljedeća glasačka mjesta:

Glasačka mjesta za referendum na području Općine Sveti Đurđ

1. glasačko mjesto broj 1 u prostorijama Društvenog doma u Hrženici, Braće Radića 54 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Hrženici, ulice Dravska, Braće Radića, Kralja Tomislava, Miroslava Krleže, Radnička, Antuna Mihanovića i Međimurska.

2. glasačko mjesto broj 2 u prostorijama KUD-a u Hrženici, Varaždinska 12 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Hrženici, ulice Vladimira Nazora, Varaždinska, Preloška, Vinogradska, Ludbreška, Matije Gupca, Kalnička, Lovački put i Mirni put.

3. glasačko mjesto broj 3 u prostorijama Društvenog doma u Komarnici Ludbreškoj 61 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Komarnici Ludbreškoj.

4. glasačko mjesto broj 4 u prostorijama Društvenog doma u Svetom Đurđu, Braće Radića 32 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Svetom Đurđu.

5. glasačko mjesto broj 5 u prostorijama Društvenog doma u Luki Ludbreškoj 74 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Luki Ludbreškoj.

6. glasačko mjesto broj 6 u prostorijama Društvenog doma u Karlovcu Ludbreškom, Lug 1  koje obuhvaća birače s prebivalištem u Karlovcu Ludbreškom.

7. glasačko mjesto broj 7 u prostorijama Društvenog doma u Prilesu  45b koje obuhvaća birače s prebivalištem u Prilesu.

8. glasačko mjesto broj 8 u prostorijama Društvenog doma u Obrankovcu 1b koje obuhvaća birače s prebivalištem u Obrankovcu

9. glasačko mjesto broj 9 u prostorijama Društvenog doma u Sesvetama Ludbreškim, Vinogradska 17 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Sesvetama Ludbreškim.

10. glasačko mjesto broj 10 u prostorijama Društvenog doma u Strugi 114 koje obuhvaća birače s prebivalištem u Strugi.

Preuzmite: Rješenje_o_određivanju_glasačkih_mjesta.pdf