Gdje se nalazite:   Početna Novosti Javna rasprava - Nacrt Strategije razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020.

09.11.2016

Javna rasprava - Nacrt Strategije razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020.

Općina Sveti Đurđ krenula je u izradu Strategije razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020. godine koja je ključni strateški dokument Općine.

Javna rasprava - Nacrt Strategije razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020.

Izrađen je Nacrt Strategije razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020. koja predstavlja relevantnu podlogu za planiranje budućeg razvoja, strateških projekata i programa do 2020. godine, a bit će podloga i osnova za nominiranje projekata Općine, privatnih poduzetnika i OPG-a za EU izvore financiranja projekata.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 25. studenog 2016. godine svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Strategije razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020. s obrazloženjem, dostave putem pošte ili osobno na adresu Općine Sveti Đurđ, Ulica braće Radić 1, 42233 Sveti Đurđ ili na e-mail opcina-sveti-djurdj@vz.t-com.hr

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko napisani, uz jasno navođenje dijela prijedloga Strategije na kojeg se odnose, te biti dostavljeni u gore navedenom roku.


PREUZMITE: Strategija razvoja Općine Sveti Đurđ do 2020.