Gdje se nalazite:   Početna Novosti KUP DVD-a HRŽENICA 2013.

21.08.2013

KUP DVD-a HRŽENICA 2013.

U subotu 17. kolovoza 2013.g. u Hrženici je održano deseto po redu pozivno vatrogasno natjecanje pod nazivom "Kup DVD-a Hrženica 2013."

KUP DVD-a HRŽENICA 2013.

Uz vrlo dobre uvjete za samo natjecanje, na nogometnom igralištu NK Radnički u Hrženici za natjecanje je bilo prijavljeno 20-tak natjecateljskih desetina od čega je nastupilo 18 desetina u četiri kategorije s 200-tinjak natjecatelja. Među odjeljenjima ženske djece koja se natječu u rušenju mete vodom iz brentače, pobijedile su najmlađe članice DVD-a Komarnica Ludbreška, ispred vršnjakinja iz DVD-a Donji Mihaljevec i DVD-a Sigetec Ludbreški. U kategoriji muške djece pobjedu su ostvarili članovi DVD-a Rasinja, ispred članova DVD-a Leskovec i DVD-a Sveti Đurđ.


U kategoriji ženskih seniorki pobjedu su ostvarile članice DVD-a Varaždinske Toplice, ispred članica DVD-a Bolfan.


U najmasovnijoj muškoj seniorskoj kategoriji prvo mjesto i prelazni pehar osvojili su članovi DVD-a Vrbanovec, dok su iza njih također sa odličnim vježbama članovi DVD-a Gornji Kučan i DVD Peteranec.


Spomenimo i kako je izvan konkurencije na natjecanju nastupilo i 30-tak članova vatrogasnog podmlatka iz DVD-a Hrženica koji se vrlo aktivno pripremaju za nadolazeće Županijsko natjecanje u Lepoglavi.


Ovo natjecanje ne bi bilo moguće održati bez naših sudaca Nikole Sočeva, predsjednika Savjeta za mladež Hrvatske vatrogasne zajednice, Krunoslava Turkovića, predsjednika VZO Sveti Đurđ, te Miroslava Šladareca iz DVD-a Gračec, i Dejana Ivanušeca iz DVD-a Ljubeščica koji su svoj posao odradili u skladu s pravilnikom te na njihove odluke nije bilo nikakvih pritužbi.

Prilikom proglašenja rezultata za ekipe djece 6-12 godina prisutnim natjecateljima se obratio načelnik Općine Sveti Đurđ, Josip Jany, koji je svim ekipama čestitao na ostvarenim rezultatima te je pobjedničkim ekipama uručio pehare.

 Tajnik DVD-a Hrženica

Ivan Debelec, bacc.ing.el.